Alla inlägg den 22 mars 2017

Av Leijon - 22 mars 2017 09:53

Idag vaknade jag av att fåglarna kvittrade ute så att det hördes in. Kan bero på att jag har en undelat som svarar dom högljutt.

När jag släppte ut katta fick jag se att blåsipporna blommar och även primulan under apeln hade slått ut. för övrigt översållas rabatterna av krokus i alla färger nu. Det är så fint.

 

På radion hör man hela tiden att Sven-Erik "Sven-Ingvars" Magnusson gått ur tiden. Man förstår att man blivit äldre när många, många av dom som man sett och hört i barndomen lämnar detta liv. Jag kommer ihåg en låt; "Släng en slant uti brunnen och önska dig nånting" - det trodde jag skarpt på så när jag kom hem till mormor och morfar som hade brunn ville jag slänga en slant i brunnen och önska mig något; en Barbiedocka med brudklänning. Ja, man kan skratta åt minnet och vilka banala önskningar man hade som liten. Morfar lät mig slänga ner en krona och trot om ni vill men när jag fyllde 7 år fick jag den av mormor och morfar. Drömmen gick i uppfyllelse.

 

Jag längtar efter mina bonusbarnbarn. Vi har inte kunnat träffas på länge av olika anledningar men nu på söndag kommer dom och det ska bli så kul. Påskpyssel med "storfamiljen" står på schemat. 

Det kommer bli livat i luckan och jag kommer vara såååå trött efteråt men alldeles varm i hjärtat! Älskar mina godingar över allt annat på denna jord. 

Dessutom tror mitt hjärtats vän att han kan komma hit till påsk. Han jobbar hårt på det - vågar inte hoppas än men hoppet finns där.

 


 

Idag ska jag åka till min moster. Vi ska fika och prata strunt en stund. Det är viktigt att ta till vara den tid man har tillsammans. Allt kan vända på bara några sekunder. Tänk på det! Ta er tiden att bry er om varandra!!

Du kan göra skillnad för någon annan!! Någon kanske längtar efter att få träffa just dig! Tänk ett extra varv när du säger att du inte har tid - snart kan det vara försent!

Idag ska jag göra skillnad och några ska få göra skillnad för mig - det är ömsesidigt!!

VAR RÄDDA OM VARANDRA!

Ovido - Quiz & Flashcards