Direktlänk till inlägg 22 mars 2017

Du kan göra skillnad

Av Leijon - 22 mars 2017 09:53

Idag vaknade jag av att fåglarna kvittrade ute så att det hördes in. Kan bero på att jag har en undelat som svarar dom högljutt.

När jag släppte ut katta fick jag se att blåsipporna blommar och även primulan under apeln hade slått ut. för övrigt översållas rabatterna av krokus i alla färger nu. Det är så fint.

 

På radion hör man hela tiden att Sven-Erik "Sven-Ingvars" Magnusson gått ur tiden. Man förstår att man blivit äldre när många, många av dom som man sett och hört i barndomen lämnar detta liv. Jag kommer ihåg en låt; "Släng en slant uti brunnen och önska dig nånting" - det trodde jag skarpt på så när jag kom hem till mormor och morfar som hade brunn ville jag slänga en slant i brunnen och önska mig något; en Barbiedocka med brudklänning. Ja, man kan skratta åt minnet och vilka banala önskningar man hade som liten. Morfar lät mig slänga ner en krona och trot om ni vill men när jag fyllde 7 år fick jag den av mormor och morfar. Drömmen gick i uppfyllelse.

 

Jag längtar efter mina bonusbarnbarn. Vi har inte kunnat träffas på länge av olika anledningar men nu på söndag kommer dom och det ska bli så kul. Påskpyssel med "storfamiljen" står på schemat. 

Det kommer bli livat i luckan och jag kommer vara såååå trött efteråt men alldeles varm i hjärtat! Älskar mina godingar över allt annat på denna jord. 

Dessutom tror mitt hjärtats vän att han kan komma hit till påsk. Han jobbar hårt på det - vågar inte hoppas än men hoppet finns där.

 


 

Idag ska jag åka till min moster. Vi ska fika och prata strunt en stund. Det är viktigt att ta till vara den tid man har tillsammans. Allt kan vända på bara några sekunder. Tänk på det! Ta er tiden att bry er om varandra!!

Du kan göra skillnad för någon annan!! Någon kanske längtar efter att få träffa just dig! Tänk ett extra varv när du säger att du inte har tid - snart kan det vara försent!

Idag ska jag göra skillnad och några ska få göra skillnad för mig - det är ömsesidigt!!

VAR RÄDDA OM VARANDRA!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Leijon - 9 juli 2018 15:58


Så kom då äntligen lite regn. Får hoppas att det håller på ett tag! Är så trött på att orken tryter och kroppen värker ... måste gnälla lite..... trodde jag skulle baka idag men kroppen ville nåt helt annat. Så här ligger jag i sängen med yrsel o...

Av Leijon - 24 juni 2018 21:58


Nu var det längesedan jag skrev här. Men ska försöka på nytt att göra verklighet av en tanke. Sen jag skrev sist har jag blivit diagnostiserad med kroniskt smärtsymtom, utmattningssyndrom, ångestsyndtpm och PTSD. Svårt att tackla det när jag hade h...

Av Leijon - 24 februari 2018 10:05

Tycker att man kan kalla det vårvinter i slutet av februari när det är 6 minusgrader och strålande sol som faktiskt värmer. Nu har jag köpt fröer. En del ska förodlas, därför är det dags att skaffa det nu. När jag inget kan göra ute än så sysslar...

Av Leijon - 20 februari 2018 13:34

Idag faller sömnmedel stora flingor. Det är några minusgrader så snön kommer stanna kvar ett tag. Känner mig nöjd med gårdagens jobb när alla krukväxter fick ny fin jord. Det är inte bara plantorna som växer. Mitt barnbarn visade stolt upp en glu...

Av Leijon - 19 februari 2018 11:04

Dagen startade med snöfall ute och plantering inne - omplantering av krukväxterna. Nu är köket sanerat och blommorna klara så nu kan de växa så det knakar. Dags för en kafferast och njuta av att detta arbete är gjort. Blir nog en promenad senar...

Ovido - Quiz & Flashcards