Alla inlägg den 12 mars 2017

Av Leijon - 12 mars 2017 07:45

Vi befinner oss i en kämpande tid! Våren kämpar för att övervinna vintern! Många barn kämpar för att orka gå till skolan trots mobbingen! Det goda kämpar för att eliminera det onda! Demonstranter kämpar för att vinna mark för sin ideologi! Många kämpar för att få ihop sin ekonomi! En del kämpar för att uppnå status! Andra kämpar för att övervinna ångesten och maktlösheten! Några kämpar för att få bättre muskler eller att gå ner i vikt! Andra kämpar för att överleva en tuff sjukdom! Några kämpar för att hålla ihop sin relation med den som man älskar! Många, många kämpar för yttrandefrihet och för att få utöva sin kristna tro! Andra kämpar för sina liv och flyr från krig och terror!

        


KAMPEN HAR MÅNGA ANSIKTEN!! Din kamp är din och ingen annans! Din kamp är tuff för dig och ingen annan! Ibland kämpar vi för andra för att vi känner att vi orkar och vill! Ibland blir kampen bara apati! Vilken kamp utkämpar du just nu?


I våra kyrkor idag handlar det om kamp men också om förlåtelse, nåd och befrielse! Något som alla borde få höra och ta till sig i sina hjärtan. Det finns någon som en del av oss kallar Gud som är med och utkämpar din kamp som just kan komma med detta; Förlåtelse, Nåd och Befrielse mitt i din kamp!

   




Ovido - Quiz & Flashcards