Alla inlägg den 24 april 2017

Av Leijon - 24 april 2017 09:35

Rubriken kanske fick dig att hoppa till. Nobelpriset delas ju inte ut nu utan i december. Jo det vat jag men jag har blivit förärad ett nobelpris.....jo, det är sant!

Jag fick nobelpris i mars i år när jag fyllde år! Nobelpris i äkta vänskap! Det värmer ens hjärta!!

 

Vad är en vän och hur är man en?

Den personen som gav mig detta vackra pris är en vän sen länge. Vi känner varandra sen tidiga tonåren. Vi har följts åt i vått och torrt, i mot och medgång, i glädje och sorg.

Vi har hjälpts åt med det mesta. Ibalnd har kontakten varit glesare, men vi har ändå vetat var vi har varandra och när det verkligen gäller så är vi bara en telefonsamtal bort.

Med en sann vän kan man vara precis som man är man behöver inte förställa sig om man har en dålig dag. Man kan säga vad man tycker även om det är en besk kritik för vi vet hur den andre tänker.

Vi kan vara tysta ihop! Vi behöver inte förklara allt, vi vet redan. Vi känner varandras släktingar, familjer och omständigheter. Vi känner till våra egenheter och tics och ändå är vi bästa vänner!

Ingen av oss försöker ändra på den andre - du är du och du duger!

Att ha en vän som detta är LYCKA och otroligt VÄRDEFULLT! Jag har två sådana kompisar och det är så fantastiskt!! Vill aldrig säga upp bekantskapen med er!

     

Triss i vänskap!!

Ovido - Quiz & Flashcards