Alla inlägg den 21 maj 2017

Av Leijon - 21 maj 2017 10:01

Idag är det bönsöndag!Börjar med knäppta händer och en tacktanke för allt jag har! Sedan blir det kaffebönor i flytande form.

Längre fram kanske jag ska sätta blomsterbönor. Men det blir inte bruna bönor till middag där går gränsen! Skämt åsido.

Idag är det konfirmationer lite överallt. Många ungdomar att be för! Jag tänker särskilt på David och Edvin som jag känner som idag bekräftar sitt dop! Jag lovar att det är bland det bästa man kan göra!  Bless!

Hjärtats nyckel heter BÖN  


Om jag tänker lite till så behöver det bes mycket!! Bönen gör skillnad för Gud hör bön och handlar - våga tro det!!

Om du inte vet hur du ska göra och kanske aldrig gjort det förut så är det bara att vara i tysthet med fokus på vår Gud. Annars är det bara att låta orden flöda fritt, inget är rätt eller fel. Gud hör alla våra böner det kan du vara säker på. Tysta eller högljudda, Fint formulerade eller lästa, svåra ord eller enkla......alla böner är välkomna!


Vad du gör är att öppna upp ditt hjärta för LIvet själv. Du blir lyhörd för ditt hjärtas röst för där finns en liten bit av Gud - du är ju skapad till Guds avbild. Du är en ädelsten i Guds hand! Oändligt värdefull!


Jag tror vi är många som knäppt våra händer under täcket och sänt en tanke till Gud i svåra stunder. Våga göra det även när allt är som vanligt! Vi behöver Gud i våra liv - vem ska vi annars lita på?


Gud säger: Jag är vägen, sanningen och livet! Detta gör det enklare för mig som människa att leva mitt liv om jag lyssnar in vad Gud har att säga till mig.


Nu får det bli fler kaffebönor!!





Ovido - Quiz & Flashcards